Le Dragon Boat Festival i le 2023

O le Dragon Boat Festival o se faʻamanatuga masani e faʻamanatuina i le tele o vaega o Saina.O lenei tausaga, o le Dongguan Bayee Clothing e faʻamanatuina le tausamiga i se auala faʻapitoa, e ofoina atu le tele o paʻu i luga o lavalava masani i le taimi o le tausamiga.
 
Fai mai o le Dragon Boat Festival na afua mai i Saina i le silia ma le 2,000 tausaga talu ai.O le aso lona lima o le masina lona lima o le kalena o le masina e faamanatu ai le tusisolo lauiloa o Qu Yuan na pule i lona ola e ala i le lafoina o ia lava i le Vaitafe o Miluo.O lana amio faatamalii o se tetee lea i faiga pi’opi’o o le taimi.
 
I le aganuu a Saina, o le Dragon Boat Festival e faʻamanatuina i auala eseese, e pei o le 'ai o le zongzi (o se araisa pipiʻi foliga o loʻo afifi i lau ofe), taʻaloga vaʻa tarako ma ofuina lavalava masani.
 
O le ofuina o teuga masani i le Dragon Boat Festival o se tu masani na tuufaasolo mai lea tupulaga i lea tupulaga.Ose vaega taua o le fa'amanatuga aua e feso'ota'i ai tagata ma a latou aganu'u ma a latou measina.Ina ia faʻamanatuina lenei tu masani, o loʻo ofoina atu e Dongguan Bayee Clothing se faʻatauga tele i luga o laʻei masani i taimi o aso malolo.
 
O le Dongguan Bayee Clothing o se faʻailoga lauiloa e faʻapitoa i lavalava masani.E iai a latou vaega o su'isu'i fa'apitoa e fa'apitoa i le faiga o la'ei fa'aleaganu'u e fa'alelei ma fa'alelei.O latou lavalava e faia mai ie sili ona lelei ma o auiliiliga uma e faia ma le faʻaeteete ina ia mautinoa o latou tagata faʻatau e foliga sili.
 
I le taimi o le Dragon Boat Festival, e mafai e tagata faʻatau ona faʻaogaina le tele o faʻatauga o Dongguan Bayeux Laei ma faʻatau lavalava faʻaleaganuʻu masani i tau faʻapitoa.O lenei fa'atauga e ofoina atu se mea mo tagata uma, e aofia ai lavalava o tama ma fafine, lavalava o tamaiti ma mea fa'aoga, e pei ohoodies, afu, mitiafu, peleue, ofuvae ma jeans, pupuu ma taʻaloga.
 
I se aotelega, o le Dongguan Bayee Clothing e faʻamanatuina le Dragon Boat Festival i se auala faʻapitoa i lenei tausaga, ma o loʻo i ai le tele o faʻaitiitiga i lavalava masani i le taimi o le tausamiga.Ose avanoa sili lea mo tagata e fa'atau ai ni lavalava e sili ona lelei, fa'alelei i tau pa'u.Faatasi ai ma tagata su'isu'i tomai ma mamanu matagofie, Dongguan Bayee Laei o le filifiliga sili lea mo soʻo se tasi e manaʻo e faʻamanatu le tausamiga ile sitaili.Aua nei misia lenei fa'atauga ofoofogia!


Taimi meli: Iuni-07-2023